Welkom bij Efes Opglabbeek
>> 089 25 39 35 & 0484 54 46 35 <<
Betaling kan cash of u kan bij ons ook betalen via de smartphone app Payconiq!
GRATIS levering voor elke bestelling VANAF 25€ in Opglabbeek, Opoeteren, Neeroeteren, As, Meeuwen-Gruitrode en Genk
>> 089 25 39 35 & 0484 54 46 35 <<
Betaling kan cash of u kan bij ons ook betalen via de smartphone app Payconiq!
GRATIS levering voor elke bestelling VANAF 25€ in Opglabbeek, Opoeteren, Neeroeteren, As, Meeuwen-Gruitrode en Genk
Helaas zien we ons genoodzaakt om vanaf 1 september 2022 de prijzen van onze gerechten te verhogen.
De alsmaar stijgende prijzen van energie- en basisproducten laten ons helaas geen keuze...
Wij blijven jullie graag met onze gekende en vriendelijke service ontvangen voor onze heerlijke gerechten.
De alsmaar stijgende prijzen van energie- en basisproducten laten ons helaas geen keuze...
Wij blijven jullie graag met onze gekende en vriendelijke service ontvangen voor onze heerlijke gerechten.
Thibaut Courtois kwam onze vernieuwde zaak feestelijk openen!!
EFES OPGLABBEEK
DÖNERKEBAP & GRILLRESTAURANT
De geschiedenis van " Efes kapsalon "
Een "Efes kapsalon" is een gerecht bestaande uit friet bedekt met kebap, afgetopt met Goudse kaas en mozzarella, even onder de grill gezet, zodat de kaas smelt, met bovenop salade. Vaak wordt de kapsalon geserveerd met knoflooksaus, sambal of andere sauzen. Kapsalon wordt ook wel klaargemaakt met shoarma, kip of mix in plaats van kebap.
Het gerecht is in 2003 ontstaan toen Nataniël Gomes, de eigenaar van een kapsalon aan de Rotterdamse Schiedamseweg, bij een even verderop gelegen shoarmazaak een lunchschotel liet samenstellen met daarin al zijn favoriete ingrediënten. Het werd een regelmatige bestelling, die daarmee de aanduiding ‘kapsalon’ kreeg. Het gerecht werd populair onder jongeren en is in veel Nederlandse en Belgische cafetaria’s en shoarmazaken te verkrijgen. Ook in Duitsland werd het gerecht populair.
Het gerecht is in 2003 ontstaan toen Nataniël Gomes, de eigenaar van een kapsalon aan de Rotterdamse Schiedamseweg, bij een even verderop gelegen shoarmazaak een lunchschotel liet samenstellen met daarin al zijn favoriete ingrediënten. Het werd een regelmatige bestelling, die daarmee de aanduiding ‘kapsalon’ kreeg. Het gerecht werd populair onder jongeren en is in veel Nederlandse en Belgische cafetaria’s en shoarmazaken te verkrijgen. Ook in Duitsland werd het gerecht populair.